Talk about it

20120523

Για Μια Έκθεση Που Έλεγες, Πώς Πάει?

 

Τα χρήματα που μαζεύτηκαν μέσω της πλατφόρμας indiegogo είναι λίγα (μόνο $15), αλλά το campaign υπήρξε η αφορμή ώστε να συγκεντρωθεί εκτός indiegogo το ποσό των €
270 και να γίνει μια εξαιρετική προσφορά από την Update Plus Ltd για σημαντικά οικονομικότερες εκτυπώσεις!

Χίλια Ευχαριστώ!!!

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν είναι σαφώς πολύ μακριά από τον αρχικό στόχο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κόψω τα έξοδα όσο γίνεται. 
Καταρχήν δεν θα πάρω κορνίζες με πλαίσιο αλλά θα χρησιμοποιήσω τις κορνίζες της Λέσχης Φίλων Κόμικς (μιας και στον εκεί εκθεσιακό χώρο θα γίνει η έκθεση). Αυτό, σε συνδιασμό με τις μειωμένες τιμές εκτυπώσεων, θα μου επιτρέψει να κάνω την έκθεση, να τυπώσω ένα απλό πρόγραμμα και να βγάλω υλικό προώθησης χρησιμοποιόντας μόνο τα χρήματα που μαζεύτηκαν. :)

Το λεύκωμα που θα συνοδεύει την έκθεση θα κυκλοφορήσει, αλλά σε λιγότερα από 50 τεμάχια που υπολόγιζα και, για την ώρα, με δικά μου έξοδα.
Η υφασματόδετη έκδοση είναι μακρινός στόχος γι'αυτή την έκθεση, οπότε τελικά απορρίπτεται.

Η έκθεση προγραμματίζεται για τέλος Σεπτέμβρη. Για ακριβή ημερομηνία θα επανέλθω. :)

Μέχρι τότε, όποιος θέλει να υποστηρίξει οικονομικά μπορεί να το κάνει μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, μέσω paypal ή χέρι με χέρι. Ήδη υπάρχουν κάποιοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον, οπότε guys and gals, ιδού το πώς - πάντα ψάχνω αφορμή για έναν καφέ :)
Τα όποια επιπλέον χρήματα συγκεντρωθούν θα πάνε πρωτίστως στην έκδοση λευκωμάτων. Αν καλυφθεί αυτό το έξοδο, τότε μπορεί τελικά να πάρω και νέες κορνίζες :p

Μέσα στον Ιούλιο θα στείλω σε όλους τους "Χορηγούς Έκθεσης" τις εικόνες που θα εκτεθούν ώστε να διαλέξουν τη δικιά τους. :)

Μέχρι αρχές Αυγούστου θα έχω ετοιμάσει και την ηλεκτρονική μορφή του λευκώματος (που θα πάει για εκτύπωση), οπότε όποιοι θέλουν να συμπεριληφθούν ως Υποστηρικτές ή Χορηγοί ας επικοινωνήσουν μαζί μου μέχρι τότε.

Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός, θέλω να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για την υποστήριξη και τα υπέροχα σχόλιά σας! Συνεχίζουμε!