Talk about it

20090506

7 Ασχολίες Για Μια Βροχερή Μέρα


Ο καιρός έγινε λίγο βροχερός και απ'ό,τι λένε οι προγνώσεις θα συνεχίσει έτσι τουλάχιστον όλη μέρα. Μερικές ιδέες λοιπόν για το πώς να περάσουμε ευχάριστα τον χρόνο μας στο σπίτι μια βροχερή μέρα σαν σήμερα.

  • Διαβάστε ένα βιβλίο - Αν είστε σαν εμένα σίγουρα θα έχετε μια μικρή στίβα με αδειάβαστα βιβλία (ή κόμικ!) να σας κοιτάνε απειλητικά. Ε λοιπόν, σήμερα είναι η μέρα να ασχοληθείτε μαζί τους με τον ήχω της βροχής που χτυπάει στο παράθυρο να σας συντροφεύει.
  • Παίξτε ένα video-game - Επιτέλους, έχετε τον χρόνο που χρειάζεται για να απολαύσετε τις μάχες του Halo 3 και του Half-life 2, να θυμηθείτε τα παλιά με ένα Super Mario Galaxy, να εξερευνήσετε τον κόσμο του BioShock και να νιώσετε την ένταση του Call of Duty 4!
  • Δείτε μια καλή ταινία - ή κάντε catch-up στην αγαπημένη σας σειρά. Σπάνια βρίσκουμε 2 συνεχόμενες ώρες στο σπίτι που να μπορούμε να απολαύσουμε μια ταινία. Τώρα είναι η ευκαιρία. (χμμ... The Crow με soundtrack Can't Rain All The Time... δεν είναι κακό...)
  • Φτοιάξτε μπισκότα - πειραματιστείτε με συνταγές που πάντα θέλατε να κάνετε αλλά ποτέ δεν είχατε την όρεξη να δοκιμάσετε.
  • Ξεσαβουρώστε - ανοίξτε το πρώτο ντουλάπι, το πρώτο συρτάρι που βρίσκετε μπροστά σας και αρχίστε το ξεκαθάρισμα. Κατά πάσα πιθανότητα τα μισά πράγματα που θα βρείτε μπροστά σας δεν υπάρχει λόγος να τα κρατάτε. Ό,τι δεν έχει χρησιμότητα ανακυκλώστε το, ό,τι είναι ακόμα χρήσιμο βάλτε το στην άκρη για να το χαρίσετε ή πουλήστε το.
  • Αναπληρώστε ύπνο - τις περισσότερες μέρες κοιμόμαστε πολύ λιγότερο από το επιθυμητό 8ωρο. Πάρτε την εκδίκησή σας για μια αίσθηση ευεξίας το επόμενο πρωινό.
  • Σερφάρετε στο δίκτυο - όπως κάνετε προφανώς αυτή τη στιγμή. Έχετε τον χρόνο να κάνετε μια βόλτα από σελίδες, forums και blogs που "φυλάγατε για αργότερα". Για τους λιγότερο τακτικούς στο zoofo υπάρχουν αρκετά θέματα για εξερεύνηση. Γιατί όχι, ξεκινήστε ένα δικό σας blog με τις σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σας. Σίγουρα θα ήθελα να τις διαβάσω!

Μέχρι να κάνετε το δικό σας blog (ή ακόμα και αν το έχετε ήδη κάνει :p ) θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις σκέψεις και ενασχολήσεις σας στα σχόλια.