Talk about it

20090522

Countdown: 7 και Σήμερα Για Comic Extravaganza!

Τι? Πώς? Πού?

Για ανακοινώσεις της Λέσχης Φίλων Κόμικς υπάρχει το site, υπάρχει το forum, υπάρχουν και τα δελτία τύπου σε forums, blogs και έντυπα. Εδώ δεν κάνω αναφορά με μορφή ανακοίνωσης - μοιράζομαι απλά την προσμονή μου γι' αυτό το γεγονός!

Ρε σεις, τα κόμικς θα αποκτήσουν σπίτι! Όχι φεστιβάλ, όχι μαγαζί, αλλά σπίτι! Ανοίγεις την πόρτα, πιάνεις το τευχάκι που σε ψήνει περισσότερο από τη βιβλιοθήκη, αράζεις σε μια καρέκλα/πολυθρόνα/καναπέ και έχεις όλη την άνεση να το διαβάσεις. Μουσικούλα στο background, comic διακόσμηση, παρέα αν έχεις όρεξη για κουβέντα και φραπεδάκι ανά χείρας.

Ανοιχτή για όλους, μέλη ή μη, η έδρα μας, όπου και γίνονται τα εγκαίνια το άλλο Σάββατο 30 Μαϊου, θέλουμε να προσφέρει ακριβώς αυτό. Να διαδώσει τα κόμικ σαν τέχνη και να τα κάνει πιο προσιτά στο κοινό κάθε ηλικίας. Δεν είναι κλειστό club, μια κουλτουρολέσχη όπου μαζεύονται λίγοι για να μιλήσουν για πράγματα που μόνο αυτοί καταλαβαίνουν. Είναι ένα πολιτισμικό πανηγύρι όπως και η τέχνη που προασπίζεται!

Θα μπορούσα να μιλάω/γράφω για ώρες για τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τα πλάνα που έχουμε γι' αυτή την προσπάθεια. Δεν υπάρχει λόγος όμως να το κάνω τώρα. Μπορούμε να τα πούμε από κοντά το άλλο Σάββατο ;)